Priemyslu nezdražia ľudí len vyššie mzdy - Kantorík, Juraj
Rozhovor s Jaroslavou Lukačovičovou, poradkyňou Združenia podnikateľov Slovenska a prezidentkou Slovenskej asociácie účtovníkov neziskových organizácií, o legislatívnych opatreniach a zmenách v zákonoch, ktoré by mali ovplyvniť podnikateľov.