Srbsko bude mať silnú hlavu štátu - Pressburg, Adrian Peter
Srbský premiér Aleksandar Vučič vyhral prezidentské voľby. Dva varianty jeho očakávanej stratégie na dosiahnutie moci. Cesta k moci. Člen Srbskej pokrokovej strany (SPS). Hľadanie cesty, ktorá by Srbsko vyviedla z izolácie a zapojila krajinu do európskych integračných procesov. Vyrovnané vzťahy s Bruselom a Moskvou. Tretia opora - Čína.