Keď sa optimizmus stane problémom - Kazičková, Martina
Entrapment – tvrdohlavý a často aj sebadeštruktívny postoj a disonancia – nesúlad a reakcia na nepríjemné novozískané informácie alebo skúsenosti. Varovné signály pre manažérov, keď sa ich tím ocitne v slepej uličke.