Zmeny v zákone o dani z príjmov účinné od 1.1.2017 - Brnová, Miroslava
Najdôležitejšie zmeny sú zamerané na: zlepšenie podnikateľského prostredia pri pokračovaní konsolidácie verejných financií, zníženie sadzby dane z príjmov právnických osôb na 21 %, zavedenie zdanenia podielov na zisku (dividend), posilňovanie právnej istoty v oblasti transférového oceňovania, boj proti agresívnemu daňovému plánovaniu.