Toto sú základné princípy franchisingu. Aplikujte ich v praxi! - Šétaffy, Jozef
Marketingovo-odbytový systém, tovarov, služieb alebo technológií, ktorý je založený na úzkej a trvalej spolupráci medzi právne a finančne samostatnými a nezávislými podnikmi, poskytovateľom franchisingu a jeho jednotlivými prijímateľmi. Výber kľúčového partnera a úspešnosť obchodnej prevádzky.