Zrejme robíte content marketing podľa starých pravidiel! - Danišová, Marcela
Päť dobrých nápadov ako začať správne vytvárať obsahový marketing. Tvorba obsahu, ktorý sa bude prihovárať konkrétnej cieľovej skupine. Získavanie nových kontaktov a udržiavanie existujúcich zákazníkov.