Legal Aspects of Targeted Killing Using Drones - Klenka, Michal
Právne aspekty cieleného zabíjania použitím dronov. Cielené použitie sily, extrateritoriálne použitie sily. Medzinárodné ľudské práva, medzinárodné humanitárne právo. Zodpovednosť a transparentnosť.