Serbia as a candidate state of the EU and their mutual connections - Vošta, Milan
Vzťahy medzi Srbskom a EÚ. Obchod medzi Srbskom a EÚ. Investičné aktivity EÚ v Srbsku. Transport medzi Srbskom a EÚ. Vďaka svojej geografickej a geopolitickej pozícii, Srbsko symbolizuje most medzi Európou a Stredným východom. Význam Srbska pre vzťahy medzi EÚ a Západným Balkánom.