Ako neprísť o "podnikové striebro"? Prečo podniky čoraz viac potrebujú manažment poznatkov - Burger, Ivan
Základné stavebné bloky – dáta a informácie v manažmente poznatkov. Explicitne a implicitne vyjadrené praktiky. Sedem úrovní poznatkov, ktoré sa líšia svojou hodnotou pre potreby podniku s možnosťou transportovať a rozširovať ich medzi zamestnancami.