Culture's Influences on Cognitive Reflection - Čavojová, Vladimíra
Vplyv kultúry na kognitívne štýly. Pohľad na výskum spájaný s kognitívnym reflexným testom určeným na meranie kognitívneho štýlu. Kultúrne rozdiely v kognitívnej reflexii. Závery autorov.