Možnosti využívania projektového vyučovania v pedagogickej praxi stredných škôl na Slovensku - Orbánová, Darina
Výhody a nevýhody projektového vyučovania z pohľadu pedagogickej praxe. Využitie projektového vyučovania vo výučbe ekonomických predmetov. Využívanie projektového vyučovania v predmete podniková ekonomika. Špecifické podmienky využívania projektového vyučovania v predmete cvičná firma.