PSD 2: nejen nové služby, ale i větší ochrana zákazníků - Majdloch, Martin
Využitie novej regulácie platobných služieb Payment Services Directive 2 (PSD 2) a najväčšie dopady, ktoré smernica prináša. Hlavným cieľom novej regulácie je zvýšenie transparentnosti a rozšírenie informačnej povinnosti.