Nákupné zvyklosti pri nákupe potravín vo vybraných nízkopríjmových domácnostiach - Klepochová, Dagmar, 1968-
Nákupné správanie vybraných nízkopríjmových skupín pri nákupe potravín. Zisťovanie, či sú rozdiely v nákupných zvyklostiach pri nákupe potravín vo vybraných nízkopríjmových domácnostiach seniorov a domácnostiach generácie X.