Stratégie pri nákupe potravín v nízkopríjmových domácnostiach - Kopaničová, Janka, 1979-
Výsledky prieskumnej štúdie zameranej na skúmanie špecifík spotreby nízkopríjmového segmentu. Prieskum s hybridným výskumným dizajnom bol realizovaný v roku 2015 na vzorke 370 respondentov, ktorí patrili do segmentu spotrebiteľov s nízkym príjmom. Štyri nákupné stratégie používané pri nákupoch nízkopríjmových spotrebiteľov.