Implementácia politiky sociálnej inklúzie vo vysokoškolskom vzdelávaní – povinnosť alebo príležitosť? - Bikárová, Eva
Analýza teoretických prístupov k vymedzeniu problematiky sociálnej inklúzie v terciárnom vzdelávaní, aktuálnych úloh marketingu vo vysokoškolskom vzdelávaní a identifikovanie aktuálnych trendov a výziev najmä v súvislosti s novými trendmi na trhu vysokoškolského vzdelávania v kontexte stratégií sociálnej inklúzie najmä na európskej úrovni. Výsledkom kritického zhodnotenia informácií z prístupných zdrojov je potvrdenie aktuálnej potreby realizácie marketingu vysokoškolskými inštitúciami a identifikovanie nových možností a cieľových skupín vysokých škôl najmä z perspektívy nutnosti aplikovania politík sociálnej inklúzie.