Jak změní Trumpova administrativa pokrizové finančněregulační paradigma? - Munzi, Tomáš
Regulovanie negatívnych alokačných vplyvov expanzívnej menovej politiky pomocou makro nástrojov. Zásadné problémy sledovania a ciele finančnej stability. Deklarovaný deregulačný postoj nového amerického prezidenta Donalda Trumpa.