Váhavo sa rozvíjajúce trhy - Vaňo, Vladimír
Aktuálna hospodárska situácia na rozvíjajúcich sa trhoch. Čína a ďalšie ekonomiky východnej Ázie. Závislosť na stimuloch zo strany verejného sektora. Súčasný základný model rastu a riziká zo strany rozvíjajúcich sa trhov.