Multifactor Analysis of Online Reputation as a Tool for Enhancing Competitiveness of Subjects from Automotive Industry - Dorčák, Peter, 1979-
Problematika online reputácie. Spôsoby a metódy jej merania pre vybrané subjekty, pôsobiace v automobilovom priemysle. Dôkladná multifaktorová analýza online reputácie sa realizovala na konkrétnej vzorke relevantných subjektov – 15 najpredávanejších európskych automobilových značiek roku 2014, pôsobiacich na zvolenom trhu. Dôkladným štatistickým testovaním sa preskúmali vzťahy medzi jednotlivými faktormi s cieľom identifikovať a popísať základné skutočnosti, ovplyvňujúce online reputáciu vybraných subjektov v hyperkonkurenčnom trhovom prostredí internetu.