Geografické dimenzie outletových centier so zameraním na Designer Outlet Parndorf - Civáň, Marek
Outletové strediská vzbudili v rámci zákazníckej klientely nečakaný záujem, čo bolo vodou na mlyn pre šírenie tohto konceptu naprieč krajinami celého ekonomicky vyspelého sveta. Geografické špecifiká outletových centier, so zameraním sa na stredisko Designer Outlet Parndorf v Rakúsku a reflexiu nákupných zvyklostí slovenských zákazníkov. Pôvod a význam termínu "outletové centrum". Priestorová difúzia outletových centier v Európe. Výsledky dotazníkového prieskumu medzi slovenskými návštevníkmi. Hodnotenie faktorov Designer Outlet Parndorf v kontraste s inými neoutletovými prevádzkami.