Rozhodovacie stromy v programe SAS Enterprise Miner - Labudová, Viera, 1958-
Rozhodovacie stromy sa používajú na predikciu a klasifikáciu. Rozhodovacie stromy predstavujú pravidlá. Ak sa rozhodovací strom používa na klasifikáciu (cieľová premenná je kategoriálna), nazýva sa klasifikačný strom. Ak je použitý pre regresné úlohy (cieľová premenná je spojitá), nazýva sa regresný strom. Stručný opis modelov rozhodovacích stromov. Algoritmy rozhodovacích stromov.