Špecifiká nákupného správania v nákupnom centre City Aréna v meste Trnava - Trembošová, Miroslava
Nakupovanie ako sociologický jav. Charakteristika trnavského OC City Aréna. Dotazníkový prieskum medzi návštevníkmi OC City Aréna z mája 2016. Nákupná orientácia návštevníkov OC City Aréna.