Development aspects of cooperatives in agriculture in Czech Republic - Novotný, Jiří
História a poznatky o súčasných českých poľnohospodárskych družstvách. Veľkosť, podiel členov na riadení a implementácia družstevných princípov v činnosti poľnohospodárskych družstiev. Dobrovoľné združovanie podnikateľských subjektov poľnohospodárskej prvovýroby v odbytových, zásobovacích a spracovateľských družstvách.