Vysoké odvody sú veľkou záťažou - Kollárová, Zuzana
Voľných 200-tisíc ľudí na slovenskom pracovnom trhu. Slabé vzdelanie, neefektívna podpora regiónov a bariéry podnikania. Minimálna mzda ako bariéra zamestnávania. Rigidný zákonník práce. Ubúdanie malých a stredných podnikov. Vysoké odvodové zaťaženie. Vývoj počtu malých a stredných podnikov v SR (2008-2016).