Tesco rozširuje sortiment darovaných potravín
Po pilotnom projekte v štyroch obchodoch spoločnosť Tesco Stores SR rozšírila počet predajní, z ktorých denne daruje potravinové prebytky, až na 35 prevádzok po celom Slovensku. Potraviny daruje občianskemu združeniu Potravinová banka Slovenska, ktorá z nich pripravuje jedlo pre chudobných a núdznych ľudí.