Predajne na vidieku? Čistá charita! - Mišíková, Veronika
Situácia predajní na slovenskom vidieku nie je ružová. Populácia v obciach z roka na rok klesá a navyše starne. Nízka kúpna sila seniorov. Snahy o riešenie tejto situácie. Spádové oblasti. Pojazdné predajne problém nevyriešia. Snahy o riešenie tohto problému v Česku.