EDI prináša e-shopy bez papierov - Oravec, Jozef
Elektronická výmena dát (EDI) vytrvalo rastie, ako do objemu zasielaných správ, tak aj ich rozsahu. Okrem klasických oblastí typu FMCG či automobilového priemyslu už dávno prerástla aj do ďalších sektorov, napr. do obchodu.