Corporate governance quality and a firm's adaptation to competitive threats - Kurzeja, Jan
Zákon Sarbanes-Oxley (SOX) upravuje firemné prostredie a platí v USA od roku 2002. Analýza jeho vplyvu na podniky z pohľadu adaptácie na konkurenčné hrozby na údajoch z obdobia 1998-2008. Fluidita produktového trhu.