Theoretical background of evaluation of business environment in timber market - Šulek, Rastislav
Problematika efektívneho fungovania vzťahov na trhu s drevom v nadväznosti na možnosti hodnotenia stavu podnikateľského prostredia. Tvorba transparentného trhového prostredia, ekonomická prosperita a konkurencieschopnosť lesných podnikov i spracovateľov dreva.