Financial control as part of the management of the state - Štangová, Nora
Hlavné predpoklady účinného systému finančnej kontroly a zabezpečenie potrebnej výmeny informácií o nedostatkoch v jednotlivých fázach kontrolného procesu. Potreba zabezpečenia ochrany verejných financií, ktorých neoddeliteľnou súčasťou je finančné riadenie. Zabezpečenie účinného systému verejnej kontroly.