Introduction of a methodology for deep energy retrofitting of post-war residential buildings in Central Europe to zero energy level - Lupíšek, Antonín
Budovy v Európe zodpovedné za 35 % emisií skleníkových plynov. Predstavenie novej metodiky na rýchlu hĺbkovú energetickú renováciu (deep energy retrofitting, DER) existujúcich obytných budov v strednej Európe. Skúsenosti z predprodukčných fáz na prípadovej štúdii z Českej republiky. Technické a netechnické bariéry.