Česká rodinná politika - podpora rodín s nezaopatřenými dětmi a autonomie rodiny - Kuchařová, Viera
Rodinná politika v Českej republike (ČR), jej základné princípy a aktuálne smerovanie. Definície, základné funkcie a teória vymedzenia fungujúcej rodiny. Konkrétne opatrenia na podporu rodín s nezaopatrenými deťmi v ČR.