Data structure of regional transport forecast model - Čelko, Ján
Štvorkrokový predpovedný model dopravy vyžaduje jedinečnú formu vstupných dát. Získavanie a analýza procesu získavania dostupných údajov pre slovenské regióny. Implementácia existujúcich údajov do výpočtu dopravných prognóz a nastavenie matematických a behaviorálnych výpočtových parametrov.