Dopad aplikace pravidel BASEL III na profitabilitu bankovních klientů - Křečková, Štěpánka
Dopad najnovších doporučení tretej generácie pravidiel BASEL III na výšku kapitálovej primeranosti bánk a premietnutie týchto opatrení na výšku profitability firemných klientov bánk