Požiadavky legislatívy a noriem bezpečnosti potravín pre riadenie postupov sťahovania potravín z trhu - Zajác, Peter
Požiadavky platnej legislatívy, noriem a štandardov pre bezpečnosť potravín pri riadení procesu verejného i neverejného sťahovania potravín z trhu. Efektívnosť a verifikácia postupu.