Základné požiadavky pre uvedenie zdravotníckej pomôcky na trh Európskej únie - Kováč, Jozef
Povinnosti, ktoré výrobcom vyplývajú z harmonizačných právnych predpisov Európskej únie. Zdravotnícke pomôcky a ciele harmonizačných predpisov v rámci voľného pohybu tovaru a jednotného trhu. Smernice Európskeho parlamentu a Rady, ktoré sú súčasťou harmonizačných predpisov.