Informačná bezpečnosť je zodpovednosťou celej organizácie - Horník, Pavel
Trendy a otázky informačnej bezpečnosti – modernizácia a inovácie vo firmách. Podcenenie informačnej bezpečnosti a kybernetciké hrozby. Prínosy zavádzania certifikácie podľa normy ISO/IEC 27001.