Štát prešiel pri pomoci od slov k činom - Kvašňák, Lukáš
Pridaná hodnota centier podnikových služieb pre slovenskú ekonomiku. Pálčivá problematika zamestnávania cudzincov. Novela zákona o pobyte cudzincov platná od mája tohto roku. Čo sú centrá podnikových služieb. Nový zákon o investičnej pomoci. Rast záujmu o investície. Kvalita absolventov stredných a vysokých škôl ako vážny problém pre tieto centrá. Spolupráca centier s univerzitami. Rekvalifikačné kurzy na mieru.