Centrá na Slovensku rastú už aj do hĺbky - Kvašňák, Lukáš
Keď pred viac ako desiatimi rokmi zakladala čínska spoločnosť Lenovo svoje centrum zdieľaných služieb v Bratislave, bola to v podstate neznáma firma. Po odkúpení PC divízie od IBM hľadala krajinu s nízkymi nákladmi, dobrou infraštruktúrou a vzdelanou pracovnou silou so znalosťami cudzích jazykov. Vývoj centra môže slúžiť ako praktická ukážka toho, akými výraznými zmenami prešlo celé odvetvie servisných centier na Slovensku za viac ako dekádu.