Application of econometrics in marketing as a significant tool of branding in the context of data analysis, mining and mutual data correlations - Hudec, Martin
Koncepcia a princípy faktorovej analýzy ako ekonometrického nástroja v marketingovom výskume. Analýza moderných faktorov a jej praktická aplikácia. Determinanty fungovania faktorovej analýzy.