<The> Consumers perception of the brand in digital environment - Ružička, Tomáš, 1991-
Digitálna éra a digitálny spotrebiteľ. Trendy v zmene spotrebiteľského správania. Typológia digitálnych spotrebiteľov. Digitálny trh. Vnímanie značky digitálnym spotrebiteľom.