Digital branding of regional wine companies in Slovakia, Czech republic and Germany - Coskun, Lucia
Regionálna značka ako významná úloha vo vinárskom priemysle. Analýza v budovaní značky regionálnych vinárskych spoločností v troch krajinách EÚ. Hodnotenie troch kategórií: vlastnosti webových stránok, portfólio sociálnych médií a komunikácia / obsahová stratégia. Vzájomné porovnanie výsledkov.