Kvalita vzdelávania – princípy manažérstva kvality výučby - Hliboká, Lucia
Pokračovanie prípevku z predchádzajúceho čísla. Potreba systémového prístupu pri snahe dosahovať kvalitnejšie vzdelávanie a vzdelanie. Princípy manažérstva kvality výučby ako základ noriem pre systém manažérstva kvality výučby.