Poskytovanie sociálnych služieb na podporu rodiny - Žuľová, Jana
Zákonom o sociálnych službách a o zmene a doplnení zákona o živnostenskom podnikaní sa po prvýkrát samostatne upravili sociálne služby na podporu rodiny s deťmi v nepriaznivej sociálnej situácii. S účinnosťou od 1.3.2017 k nim pribudla nová sociálna služba na podporu zosúlaďovania rodinného života a pracovného života v zariadení starostlivosti o deti do troch rokov veku dieťaťa.