Minimálny a maximálny vymeriavací základ - sociálne a zdravotné poistenie - Mrukviová Tomiová, Sandra
Odvody na sociálne a zdravotné poistenie patria k hlavným odvodovým povinnostiam týkajúcich sa každodenného života. Čo je sociálne poistenie. Vymeriavací základ zamestnanca. Vymeriavací základ pre samostatne zárobkovo činnú osobu. Poistenec, ktorý má príjem z dividend a vymeriavací základ.