Pracovný poriadok, podstata, význam a využitie - Hrtánek, Ladislav
Pracovný poriadok je vnútorný právny predpis, ktorý upravuje problematiku pracovného práva. Má obmedzenú personálnu pôsobnosť. Predpoklady pre platnosť pracovného poriadku.