Personálna činnosť v podniku - Šukalová, Viera
Úlohou personálnej práce je zabezpečiť organizácii dostatok schopných a motivovaných zamestnancov a pomocou nich dosahovať strategické ciele organizácie. Nové aspekty personálnej práce. Personálne činnosti tvoria obsahovú stránku riadenia ľudských zdrojov.