Mileniálové. Firmy se musí přizpůsobit - Chochola, Martin
Čo by mali firmy zmeniť, aby správne oslovili tzv. mileniálov a získali nových talentovaných zamestnancov. Keď skúsenosti sú brzdou. Odlišné očakávania generácií. Kto koho si vyberá. Výchova - časová investícia. Líder v predstavách mladých ľudí.