Zefektívňovanie procesov organizácie verejných služieb využitím Lean Six Sigma - Večeřa, Pavel
Príklad využitia Six Sigma v organizácii verejných služieb, v ktorom využitie jednotlivých nástrojov dostáva pod kontrolu realizované manažérske rozhodnutia. Lean Six Sigma a postupné menenie stereotypov v pohľade verejnosti na oblasť verejnej správy.