Aplikácia Baldrige business modelu na vybraných podnikateľských subjektoch - Zorkóciová, Otília, 1954-
Podnikateľské modely a hodnotenie výkonnosti organizácie. Podstata a špecifikácia Baldrige business modelu. Aplikácia tohto modelu na dvoch vybraných podnikateľských subjektoch USA, Nestlé Purina Pet Care Company (NPPC) a PricewaterhouseCoopers (PwC).