Sme pripravení na post-eurofondovú éru ? - Frank, Karol
Politika súdržnosti sa v ostatných rokoch stala významným nástrojom financovania verejných investícií a národných politík. Aj v aktuálnom programovom období je na roky 2014 – 2023 dispozícii významný objem zdrojov, avšak s rastom hospodárskej úrovne slovenských regiónov a vývoja v EÚ je možné očakávať, že v nasledujúcom programovom období bude objem zdrojov s veľkou pravdepodobnosťou nižší.